Sensatori Space Cyprus

Sensatori Space Residentiële Zorg in Spanje

Individuele behandeling voor trauma, depressie, angst, compulsiviteit en relatieproblemen.

EEN NIEUWE BEGIN & HERSTELLEN IN LUXE

Sensatori Space Center biedt een rustig toevluchtsoord diep in het hart van Andalusië, Zuid-Spanje. We hebben een gezinsomgeving gecreëerd die voortkomt uit gezinservaringen.

ONS BEHANDELPROGRAMMA OMVAT

Ik wilde een omgeving creëren waarin mensen kunnen genezen. Door een toevluchtsoord te bieden dat een ontsnapping biedt aan de stress van alledag.

Hier kunnen onze cliënten kijken naar hun leven, hun denken en gedrag, om te beoordelen wat voor hen werkt en wat niet.

Ons doel is om onze klanten te bevrijden van de beperkingen van hun trauma uit het verleden, zodat ze weer het optimale uit zichzelf kunnen halen.

Onze grootste vreugde is om te zien dat mensen die Sensatori verlaten op bloeien met de nieuwe tools die ze hebben verworven.

D. Lavender

EFFECTIEVE PAARDENTHERAPIE

Sensatori Space is gespecialiseerd in psychotherapie met paarden (EAP). Onze programmadirecteur, Don Lavender, is een vroege pionier in de ontwikkeling van deze therapie en verantwoordelijk voor de introductie van zijn methodologie in Europa.

Bij het tot stand brengen van een emotionele interactie tussen cliënt en paard kan een zeer ervaren therapeut de cliënt helpen emotionele en psychologische problemen bloot te leggen, vaak effectiever dan gesprekstherapie.

OORZAKEN EN TRAUMA AANPAKKEN

Het klinische team van Sensatori Space onderzoekt de onderliggende oorzaken bij het kijken naar drugs- en alcoholmisbruik en psychische stoornissen.

De cliënten worden met zorg begeleid met behulp van een gevarieerd portfolio van therapeutische instrumenten zoals paardentherapie en EMDR, waardoor we trauma’s uit het verleden kunnen aanpakken en de effecten ervan kunnen oplossen.

ZORG VOOR FAMILIE | PARTNER

Ons unieke en uitgebreide familieprogramma onderzoekt hoe het gezin is beïnvloed door het gedrag van hun geliefde en stelt gezonde manieren vast om met relaties om te gaan. Het programma omvat educatieve lezingen, groepstherapiesessies en rollenspellen.

PREVIOUS CLIENTS HAVE SAID