Sensatori Space Cyprus

Sensatori Space Bostadsvård i Spanien

Individualiserad behandling för trauma, depression, ångest, tvångsyndrom och relationsproblem

ÅTERSTÄLL OCH ÅTERHÄMTA DIG I LYX

Sensatori Space Centre erbjuder en lugn oas i hjärtat av Andalucia, södra Spanien. Här har vi skapat en miljö av familjeupplevelser

VAD VÅRT BEHANDLINGSPROGRAM INNEHÅLLER

Jag ville skapa en miljö dit människor kan komma för att läka, genom att erbjuda en oas som erbjuder en flykt ifrån vardagen. Här kan våra klienter se över sitt liv, sitt tänkande och beteende för att bedöma vad som fungerar för dem och vad som inte gör det.

Vårt mål är att befria våra kunder från begränsningarna som deras tidigare trauma orsakat så att de kan bli de bästa versionerna av sig själva. Vår största glädje är att se människor lämna Sensatori och blomstra med de nya verktyg de har fått.

D. Lavender

EFFEKTIV HÄSTTERAPI

Sensatori Space specialiserar på Hästunderstödd terapi (HUT)
Vår programledare, Don Lavender, är en tidig pionjär i utvecklingen av denna terapi och han introducerade sin metodik i Europa.

Genom att skapa en emotionell interaktion mellan klient och häst kan de mycket erfarna terapeuterna hjälpa klienten att hitta känslomässiga och psykologiska problem, en metod som ofta är mer effektiv än samtalsterapi.

ATT TA ITU MED BAKOMLIGGANDE ORSAKER OCH TRAUMA

Sensatori Spaces kliniska team undersöker bakomliggande orsaker när man utreder drog- och alkoholmissbruk samt psykiska sjukdomar. Klienterna guidas försiktigt med hjälp av en mångsidig portfölj av terapeutiska verktyg som hästterapi och EMDR så att vi kan behandla tidigare trauman.

ATT TA HAND OM FAMILJEN

Vårt unika och omfattande familjeprogram studerar hur familjen har påverkats av sin anhörigas beteende och skapar hälsosamma sätt att hantera relationer på. Programmet omfattar pedagogiska föreläsningar, gruppterapisessioner och rollspel.

PREVIOUS CLIENTS HAVE SAID